Kerstmarkt Grote Kerk Veere
Kerstmarkt Grote Kerk Veere Foto: Grote Kerk Veere

Kerstmarkt Grote Kerk Veere

Door: Redactie Algemeen

VEERE - Nog één week voordat de Grote Kerk in Veere weer omgetoverd wordt tot een kerstparadijs. Op 9 en 10 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt van Veere plaats. 

De Kerstmarkt in de Grote Kerk Veere geeft lokale ondernemers en kunstenaars een podium. Alle kramen vullen zich met kunst, boeken, duurzame producten en biologisch eten. Iedereen is welkom.

Producten en horeca
De kramen zijn gevuld met een breed scala aan producten; zelfgemaakte kerstdecoraties van gerecycled materiaal, fairtrade kaarsen, tweedehands muziek op vinyl of goed geproduceerde kleding. Met de toevoeging van lokale horecaondernemers breidt de Grote Kerk Veere haar aanbod uit voor bezoekers.

Optredens en workshops
Zowel op zaterdag als zondag kun je daarnaast optredens verwachten! Ferenc Hannewijk speelt het beste uit de TOP-2000. Ook zijn er optredens van Rosann en JP de Klerk. Voor alle creatieve bezoekers van de Kerstmarkt worden diverse workshops georganiseerd. Zo kun je papieren vleermuizen en houten kerststerren komen maken!

Entree en info
De organisatie hoopt iedereen te zien op 9 en 10 december. Entree is vrij!?Meer informatie over het programma vind je op de website van de Grote Kerk Veere.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief