Susan from Grindr
Susan from Grindr Foto: Lorenzo Frison

Vier je identiteit tussen de kunstwerken in de Vleeshal in Middelburg

Door: redactie Algemeen

MIDDELBURG - Op 8 december organiseert Vleeshal ‘Queer Cheer’, een queer-feest ten midden van de solotentoonstelling ‘Freddie’ van Freddie Mercado. Speciaal voor Paarse Vrijdag, een actiedag van de GSA (Gender and Sexuality Alliance), kunnen bezoekers dansen tussen de kunstwerken van Mercado. Mercado zoekt binnen zijn werk de grenzen op tussen identiteit en gender en daarmee is dit de perfecte setting voor dit bijzondere feest.

‘Queer Cheer’ is een silent disco en vindt plaats van 20:30 tot 00:00. Tijdens deze avond zullen muzikant Nina Ophelia en queer collectief Bebe Books de muziek verzorgen en zal dragqueen Susan from Grindr twee acts opvoeren.

Nina Ophelia
Nina Ophelia is de helft van het muzikale duo Designer Violence en zal tijdens Queer Cheer 80s en 90s alternative gemixt met pop draaien. Queer collectief Bebe Books zal met een dansbare verrassingsset de avond afsluiten. Dragqueen, oprichter van House of Lux en deelnemer van de Belgische Drag Race, Susan from Grindr zal tijdens het feest twee acts opvoeren. Voorafgaand aan het feest zal het queer collectief Bebe Books een zineworkshop geven in de Vleeshal. Deze workshop vindt plaats op 8 december van 15:00 tot 17:00.

Meer informatie
Wanneer: 8 december van 20:30 - 00:00 uur
Locatie: Vleeshal, Middelburg
Programma:
Nina Ophelia: 20:30 – 22:00 uur
Bebe Books: 22:10 – 00:00 uur
Susan from Grindr: 22:00 & 23:00 uur

Het feest wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende partners en wordt mede mogelijk gemaakt door de Krijger Zuiderwijkstichting en LHBT Netwerk Zeeland.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief