Feico Deutekom aan de vleugel in de Concertzaal
Feico Deutekom aan de vleugel in de Concertzaal Foto: Janiek Dam

Gevarieerd programma met mini concert van Han Polman

vrijdag 7 oktober 2022 20:00

Weinig mensen weten dat de Commissaris van de Koning in Zeeland, de heer Han Polan, een verdienstelijk pianist is. Dat kan vrijdag gehoord worden in de Zeeuwse Concertzaal. Dan geeft Han Polman een mini concert van ca. 20 minuten met zijn jazz-trio. Ook treedt de beroemde pianist Feico Deutekom op. Hij speelt enkele werken van Einaudi en van Philip Glass. Na de veiling ten behoeve ven een nieuwe vleugel voor de Concertzaal, treedt het koor A-58 op. De avond begint om 20.00 uur, maar de zaal is om 19.00 uur open om het publiek de gelegenheid te geven de te veilen kunstwerken te bekijken. Vrijdag 7 oktober 20.00 uur. Zeeuwse Concertzaal

Locatie