Repair Café

zaterdag 8 oktober 2022 10:00 tot 15:00

Heeft u een oude bandrecorder, buizenradio, platenspeler, cassettedeck of andere vintage spullen? Ook hier kunnen we een reparatie aan doen. Wij doen ons best om deze in ere te herstellen en uw oude opnames, langspeelplaten, AM zender weer te laten klinken als voorheen. Natuurlijk bent u ook welkom met andere reparaties aan huishoudelijke apparaten, laptop, tablet, kleding, fietsen, eigenlijk alles wat u met twee handen kan dragen, behalve witgoed. Wij repareren tegen materiaalkostprijs, maar een donatie is altijd welkom.

Deze bijeenkomst is aanstaande zaterdag 8 oktober bij Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg. Inleveren van reparaties kan van 10:00 tot 12:30 en ophalen tot 15:00 na telefonisch contact van één van onze vrijwilligers.

Locatie