Vincent van Gogh by William Verstreaten

woensdag 1 februari 10:00 - 16:00

28 januari - 19 maart 2023. U bent van harte uitgenodigd voor de opening op zaterdag 28 januari om 16.00 uur. William Verstraeten presenteert het schilderij ‘Landschap met paarden’, Drenthe 1883, van Vincent van Gogh waarnaar hij uitgebreid onderzoek heeft gedaan. Een klein deel van dat onderzoek wordt samen met het schilderij tentoongesteld. Het schilderij en deze tentoonstelling maken deel uit van een meer omvattend kunstproject over een aantal onbekende schilderijen van Vincent van Gogh waaraan William – kunstenaar, connaisseur en wetenschapper - sinds 2017 werkt. Het gaat hier dan ook om de eerste aflevering in een reeks van presentaties. Het werk van William Verstraeten onderzoekt en bevraagt de structuren van onze werkelijkheid en samenleving en reflecteert op de perceptie van tijd in ons dagelijks leven. Zie ook www.caesuur.nu en/of www.williamverstraeten.nl

Locatie