‘Potpourri’ Toneelvereniging Pauze

vrijdag 3 februari 2023 20:00

Vrijdag 3 februari om 20.00 uur is de première van de nieuwe voorstelling ‘Potpourri’ van Toneelvereniging Pauze. In het Middelburgs Minitheater is deze mengelmoes en van alles wat voorstelling te bewonderen. Swipe jij jezelf ook graag overal doorheen? Komt dat even goed uit, deze voorstelling is hiervoor meer dan geschikt. Laat je verrassen door deze opzet en verwacht veel spelplezier, herkenning en verwondering. Verder ook nog op zaterdag 4 februari om 20.00 en zondag 5 februari om 14.30 uur. Reserveer kaarten via website: toneelverenigingpauze.stager.nl/web/tickets, email: info@toneelverenigingpauze.nl of telefoon: 06-23996340. Kaarten zijn vanaf een uur voor aanvang ook aan de kassa van het Minitheater verkrijgbaar. Er kan worden gepind!

Locatie