Michiel Paalvast & 24 Zeeuwse Gasten
Michiel Paalvast & 24 Zeeuwse Gasten Foto: Michiel Paalvast

Michiel Paalvast en Gasten in het Cultuurhuis

zaterdag 4 februari 2023 13:00 t/m zondag 5 februari 17:00

Op de eerste verdieping van het Cultuurhuis Kuiperspoort vind je het schilders atelier. Een prachtige plek die het bloed, zweet en tranen maar ook het schilderplezier van vele jaren uitademt. Met duizenden verfvlekken op de vloer als stille getuigen. Normaal komt Michiel Paalvast hier elke week samen met zijn cursisten om te schilderen, maar voor deze keer is het atelier ingericht als expositie ruimte. Een expositie van de selectie van de mooiste werken uit de lessen van het afgelopen half jaar. De resultaten van lessen met thema’s als ‘Excentrieke vrouwen’ en ‘Weerspiegeling in water’ zullen op de schildersezels te bewonderen zijn. Zaterdag 4 februari èn zondag 5 februari van 13.00 tot 17.00 uur, Cultuurhuis, Kuiperspoort 18, Middelburg.

Locatie