Repair Café Middelburg repareert ook naaimachines

zaterdag 4 februari 2023 10:00

De coupeuses bij Repair Café Middelburg zijn handig met naald en draad, maar kunnen ook helpen om uw naaimachine weer op gang te helpen. Veel voorkomende problemen zijn, spoel loopt niet, machine naait lussen, draad breekt of aandrijving loopt niet mee. Dit zijn zomaar een aantal dingen die er aan de hand kunnen zijn. Repair Café Middelburg heeft vakkundige reparatie vrijwilligers die uw machine weer aan de gang kunnen krijgen en tegelijk nakijken. Wij repareren natuurlijk ook uw andere spullen zoals, kleding, tablet, laptop, fiets, huishoudelijke apparaten, eigenlijk alles wat u kunt dragen. Wij repareren geen witgoed. Deze reparaties doen wij tegen materiaalkostprijs, maar een donatie is altijd welkom! Onze bijeenkomst is op zaterdag 4 februari van 10:00 tot 12:15 bij Bowling en Partycentrum “de Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg. U kunt tussen deze tijden de spullen brengen en na telefonisch contact ophalen tot 15:00. Kom op tijd, want we zijn beperkt in het aantal reparatie aanname. Aanmelden kan via ons formulier op www.repaircafemiddelburg.nl of mailen naar info@repaircafemiddelburg.nl.

Locatie