Afbeelding
Foto: Stichting The Art of Living

Cursus The Art of Breathing

vrijdag 31 maart 2023 19:00 t/m zondag 2 april 13:00

Het hart van de cursus is de eenvoudige maar krachtige SKY ademtechniek: Sudarshan Kriya Yoga. Dit vermindert stress en geeft energie. Wanneer je je geest beter leert kennen geeft dit een breder perspectief op het leven. Negativiteit, frustraties, ongeduld, onrust en zorgen verdwijnen. Je voelt je meer in balans en je bent meer bewust van je acties en de gevolgen ervan. De cursus duurt 3 x 3 uur op 3 aaneengesloten dagen en biedt je praktische oefeningen voor een gelukkiger leven. De SKY ademtechniek brengt je heel natuurlijk in contact met jouw positieve kern. Voor iedereen toegankelijk en iedereen kan het! Vrijdagavond 31 maart, zaterdagochtend 1 april en zondagochtend 2 april bij Padma in Middelburg. Meer info vind je hier: https://www.artofliving.org/nl-nl/program/16531. Heb je nog vragen? Neem contact op met info@suzannewohrmann.com of 06-22932920.

Locatie