Afbeelding

300 Santa’s on the run halen 7.000 euro op voor Stichting Wensdroom

Algemeen

ZEVENBERGEN - Bijna 300 als Kerstman of -vrouw verklede Zevenbergenaren gingen zaterdagmiddag op de loop voor het goede doel. De loop werd voor de derde maal georganiseerd door de Rotary Club Zevenbergen en omgeving.

In een lange sliert trokken de Santa’s over een parkoers van drie kilometer dat niet alleen door de straten van Zevenbergen liep, maar ook dwars door de verzorgingshuizen de Zeven Schakels en de Westhoek alsmede de kinderboerderij. Door het zachte weer was het wel zweten voor de deelnemers, onder wie ook het bijna volledige college van burgemeester en wethouders gesignaleerd werd. Als beloning kregen ook zij een herinneringsmedaille.

Cheque De grootste beloning bestond volgens voorzitter Marie Anne Verhoeven van de Rotary Club uit het grote bedrag dat bij elkaar werd gelopen. De voorzitter kon samen met de burgemeester een cheque van 6.000 euro uitreiken aan Piet Andrea van Stichting Wensdroom. Met dit geld kunnen weer een aantal mooie wensen vervuld worden. Ook Living in a Box heeft meegewerkt aan het succes van de Santa Run. Voor hun gastvrijheid en hun inzet werden zij door de Rotary bedankt met een cheque van 750 euro voor de landelijke actie Serious Request. FOTO ROTARY CLUBBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief