Afbeelding

Stichting Wensdroom Moerdijk maakt wens boottocht waar

Algemeen

MOERDIJK - De wens voor een boottocht leefde bij veel bezoekers van de dagbesteding van Surplus. Daarom is deze wens namens hen ingediend bij Stichting Wensdroom Moerdijk. En zij hebben deze wens nu waargemaakt!

Op vrijdag 8 september ging een groep van 50 bezoekers en personeel vanuit Drimmelen een geheel verzorgde boottocht maken over de Biesbosch. Op de boot werden ze getrakteerd op een heerlijke uitgebreide lunch met warme en koude gerechten. Wij willen aan Stichting Wensdroom Moerdijk en notaris Albert de Vos onze dank uitspreken namens iedereen van de dagbesteding van Surplus die mochten genieten van deze boottocht. Fijn dat we zo samen de bezoekers van de dagbesteding blij hebben kunnen maken.

Dagbesteding

Dagbesteding is voor veel mensen een voorziening waar ze de nodige begeleiding, zorg en therapie krijgen, maar waar ze ook hun sociale contacten kunnen onderhouden. Voor de mantelzorgers is het een ontlasting van de dagelijkse zorg als hun partner of ouder daar verblijft. Zonder deze voorziening zou voor velen van hen de zorg zwaarder zijn. Ook kunnen mensen door dagbesteding te bezoeken vaak langer in hun eigen woonomgeving verblijven.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief