Afbeelding
Foto: Angelique van de Reijt

Lisette van Hamburg van Prima Winkel: ‘Verruiming openingstijden biedt kansen’

Door: Angelique van de Reijt Algemeen

“Ik vind het een kans!” zegt Lisette van Hamburg, eigenaresse van de Prima Winkel in Fijnaart. Dit zegt zij over de eventuele verruiming van de openingstijden voor winkeliers binnen de gemeente Moerdijk.

“Wij zijn een voortzetting van de oude Boekhoven Boekhandel hier in Fijnaart. Zes jaar geleden hebben we deze Prima winkel overgenomen. Ons assortiment bestaat uit een heel breed pakket tijdschriften, kantoor-, feest,- en schoolartikelen en kaarten. Verder hebben wij een hele uitgebreide pakketservice, die in de corona-periode ontzettend gegroeid is.”

“Heel bijzonder is ook onze uitgebreide hobbywinkel, waarvoor mensen van heinde en ver speciaal naar Fijnaart komen. Onze klanten (uit heel Nederland) maken er dan echt een dagje uit van in het Fendertse: een drankje bij de horeca en een echt Brabants worstenbroodje bij de Bakker.”

Onze openingstijden zijn dinsdag tot zaterdag van 09.00-17.00 uur. Voor zo een klein dorp als Fijnaart, loont het niet om langer open te zijn. Wel doen we er alles aan om de Fijnaartse bevolking zo veel mogelijk lokaal te laten kopen, zodat onze winkel in de Voorstraat kan blijven bestaan. We proberen ook goodwill te kweken om met de Fendertse Week en Kerstmarkt ook met een kraampje buiten te staan. Zo dragen wij ook bij aan de sociale interactie. De verruiming van de openingstijden zie ik dus, als een grote kans om op bijzondere dagen extra open te zijn voor speciale acties en evenementen”, aldus Lisette.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief