Afbeelding
Foto: Tom Rietveld

Dirk van den Broek gaat in nieuwbouw Zevenbergen in februari open

Door: Tom Rietveld Algemeen

ZEVENBERGEN - Merijn van der Borst (33) wordt de nieuwe supermarktmanager voor het 128ste filiaal van Dirk van den Broek in Zevenbergen. Nu is hij nog werkzaam als supermarktmanager in het filiaal in Oudenbosch, waar ook veel cliënten uit Zevenbergen winkelen.

Merijn van der Borst: “Op 22 februari gaan wij open. De oplevering is eind januari 2022. Als de vloeren en plafonds afgewerkt zijn kunnen de stellingen erin, dan hebben we nog een dag of vier nodig om de winkel verder in te richten. Een mooi pand in een sfeervolle straat. Behalve de entree in de Molenstraat kunnen de cliënten ook binnendoor vanuit de garage in de Doelstraat via de roltrappen naar de winkel.”

Waar zit het verschil in type supermarkt?

Merijn vervolgt: “Het wordt een complete supermarkt. Wij zijn een discounter met Iedere week de scherpste aanbiedingen van Nederland. Een winkel, die iedereen wil laten profiteren van de goedkoopste prijs en met wekelijks verrassende kanskoopjes.

Top kwaliteit met versafdeling AGF producten. Dagelijks vers afgebakken brood. Zeven dagen van de week open. Op zondag van 8:00 tot 18:00 uur. We gaan hier met 80 tot 100 medewerkers aan de slag. Ik heb er zin in!” Van het totaal aan winkeloppervlakte van het complex neemt DIRK 1800 vierkante meter in beslag, waarvan 1300 vierkante meter voor de winkel. Er is nu tachtig procent van de drieduizend vierkante meter verhuurd. Kruidvat en Bakker Jac Smit verhuizen hier (onder andere) ook naar toe. Er lopen onderhandelingen met meer kandidaten.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief