Afbeelding
Foto: Tom Rietveld

Zevenbergse Havendagen opnieuw een succes!

Door: Tom Rietveld Algemeen

ZEVENBERGEN - Drie dagen feest in Zevenbergen met veel artiesten, die konden rekenen op ook veel jong publiek. Langs de haven een gezellige braderie en tal van verenigingen, die present waren om aandacht te vragen voor hun activiteiten. De EHBO, De Lobbelaer, De Kinderboerderij, Kiwanis Moerdijk, Balletschool Tamara en Koevoet Dance Department.

Ondanks de hitte, gaven de vele grote parasols enige schaduw. Wat een hitte, maar vorig jaar was er weer heel veel regen. Het is ook nooit goed, maar bier en water losten veel op.

Zondag een geweldige show van Koevoet Dance Department, waar alle leeftijden een demonstratie gaven van hun prestaties Een wervelende show en na afloop met z’n allen op de foto bij de brug over de haven. In de haven, werd een kano wedstrijd gehouden en werd er veel spontaan in het koele water gesprongen. Dat is pas een havenfeest.

Het Horecaplein was alle dagen bomvol met de vele optredens, zoals de top 100 Rock & Lol van de Kiskes & Friends. Wat een heerlijke Havendagen! 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief