Afbeelding
Foto: Medewerker KC De Arenberg

Sint en pieten bezoeken Kindcentrum De Arenberg

Algemeen

ZEVENBERGEN - Op dinsdag 5 december 2023 was het weer zover. Sinterklaas zou een bezoekje breng aan Kindcentrum de Arenberg in Zevenbergen. De Sint had de kinderen echter laten weten, dat hij geen Pieten had, die mee konden komen, omdat ze allemaal met vakantie wilden.

De kinderen van de groepen 1 t/m 4 hadden toen bedacht dat juf Kelsey en juf Zoë wel hulppiet konden worden. Zij waren dan ook volop aan het oefenen toen alle kinderen van de Arenberg zich verzameld hadden in de speelzaal in afwachting van de Sint.

Het kruidnootjes bakken ging niet zo goed en bij het inpakken wilden ze Meneer Hans inpakken, wat natuurlijk ook niet zo’n goed idee was. Gelukkig kwam toen de Sint en vond dat de juffen toch maar beter juf konden blijven en door met z’n allen een liedje te zingen, kwamen er maar liefst 6 Pieten tevoorschijn. Wat waren we allemaal blij. De Sint en zijn Pieten zijn de hele dag op de Arenberg gebleven en hebben alle groepen, van baby’s tot en met groep 8 bezocht.

Het was een gezellig en leuk feest. Fijn dat de Sint en zijn Pieten weer geweest zijn. We hopen ze volgend jaar natuurlijk weer terug te zien.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief