Afbeelding
Foto: Grando

Grando Keukens en Bad blijft ook na overname in Zevenbergen

Door: Angelique van de Reijt Algemeen

ZEVENBERGEN - In de vakbladen was aangekondigd dat Grando Keukens & Bad Zevenbergen ter overname werd aangeboden. Dit vanwege de pensioen gerechtigde leeftijd van de ondernemer, Jack Lambregts. Jack (68) werkt sinds 2007 als franchisenemer voor Grando. 

De keuken- en badkamer speciaalzaak blijft in de familie, want zijn schoonzoon en dochter gaan de zaak voortzetten. Zij werken inmiddels ook al weer 7 jaar mee in het bedrijf en hebben dus al de nodige ervaring met het werkgebied en de klanten. “We hebben een enorme klantenkring in de hele Westhoek hier, maar ook vanuit Bergen op Zoom, Dordrecht, Prinsenbeek, Roosendaal en Etten-Leur. En dat vooral door mond op mond reclame. Ook de parketshop en de Kookstudio, de bedrijven die in ons pand op de bovenverdieping zitten, blijven hier hun zaken doen.

We zijn al jaren een succesvol onderdeel van de franchiseketen Grando. Met een grote groep monteurs, verkopers en administratief/financieel personeel staan we hier goed op de kaart in Zevenbergen. We leveren het totale pakket. Klanten kunnen als het ware hun tandenborstel pakken en op vakantie gaan en wij doen de rest ! Ons belangrijkste punt is onze service; het ontzorgen van de klant. We doen kleine verbouwingen, verleggen leidingen, sloopwerk, stukadoren, alles van haver tot gort.

”De helft van onze omzet doen we in de nieuwbouw en de andere helft in verbouwingen. Dus dat zit wel goed hier in dit werkgebied met al de aankomende nieuwe woningbouw”, aldus Jack.

Op de vraag of Jack het werk zal missen zegt hij: “Nee hoor, want ik blijf op de achtergrond gewoon nog actief. Dit werk is zo leuk, het voelt als een hobby. In onze uitgebreide, warme klantenkring, kennen we elke klant persoonlijk. Bovendien zitten we hier in een prachtig pand naast de oude Suikerfabriek aan de kop van de Zevenbergse haven.”

GRANDO KEUKENS EN BAD
BLOKWEG 7A
4791 RA ZEVENBERGEN
0168-373700



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief