20 kilometer fietsen
20 kilometer fietsen Foto: Ellen Hordijk

ASJ Trio Triathlon Zevenbergen komt er weer aan!

Algemeen

ZEVENBERGEN - Op 8 juni 2024 zal het gezellige centrum van Zevenbergen wederom bruisen van energie en sportiviteit, want de ESJ Trio Triathlon Zevenbergen maakt een comeback! Dit niet te missen evenement belooft dan ook weer een dag vol opwinding, doorzettingsvermogen en teamgeest te worden. Overigens voor zowel de deelnemers als het publiek!

Of je nu een doorgewinterde triatleet bent of gewoon op zoek bent naar een sportieve uitdaging, de ESJ Trio Triathlon Zevenbergen verwelkomt zowel teams als individuele deelnemers. Dit biedt een unieke kans voor vriendengroepen, collega’s, families en sportliefhebbers om samen te komen en deel te nemen aan deze spectaculaire wedstrijd. 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen volgen elkaar op. Als je met een team mee gaat doen zal elke teamlid 1 van de onderdelen voor zijn of haar rekening nemen en uiteindelijk zul je samen over de eindstreep gaan.

Individuele deelnemers

De individuele deelnemers werken alle onderdelen zelf af.Het levendige parcours, rondom de “historische haven” van Zevenbergen, zal de deelnemers langs gezellige locaties leiden terwijl ze zich wagen aan het zwemmen, fietsen en hardlopen. De sfeer zal als vanouds top zijn en het toegestroomde enthousiast publiek dat de deelnemers aanmoedigen op hun tocht naar de overwinning. Het zal nog tot laat gezellig blijven in ons mooie centrum van Zevenbergen.

Inschrijven

Of je nu strijdt voor persoonlijke glorie of als onderdeel van een team dat streeft naar triomf, de ESJ Trio Triathlon Zevenbergen biedt een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Dus, trek je sportoutfit aan, maak je klaar voor de uitdaging en schrijf je vandaag nog in voor deze adembenemende ESJ Trio Triathlon in het hart van Zevenbergen!Mis dit spektakel niet en word deel van de triatlontraditie in Zevenbergen.

Zet 8 juni 2024 in je agenda en bereid je voor op een dag vol sportieve glorie! Meer informatie, alle foto’s van 2023 en inschrijven: www.triotriathlonzevenbergen.nl.[n]

500 meter zwemmen
5 kilometer lopen


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief