Afbeelding
Foto: Jeroen Zwaan

Ook dit jaar weer Moerdijk International Cup U11 bij Seolto

Door: Anja Dockx Algemeen

KLUNDERT - Seolto organiseert 7 en 8 september voor de 5e keer de Moerdijk International Cup U11.

Na zeer geslaagde edities van de Moerdijk International Cup U11 in 2018, 2019, 2022 en 2023 (Corona gooide in 2020 en 21 roet in het eten), is er dit jaar de lustrumeditie. Op 7 en 8 september 2024 zal de Moerdijk International Cup U11 plaatsvinden.

Dit jaar nemen er opnieuw maar liefst 20 ploegen deel. Wederom zullen we een prachtig deelnemersveld presenteren van aansprekende namen uit binnen- en buitenland.

Zo hebben onder andere Juventus, Arsenal, Cambridge United, Anderlecht, Royal Antwerp, Aarhus GF, Cityroos Australia, Feyenoord, Ajax en PSV hun deelname al toegezegd. Natuurlijk zijn ook ons eigen Seolto en buurman Virtus van de partij.

Kortom, het belooft net als de vorige vier edities weer een fantastisch spektakel te worden met 20 geweldige deelnemers. Daar kijken we heel erg naar uit!

De poulewedstrijden worden op zaterdag de 7e gespeeld. De finales zijn op zondag 8 september.

Unieke ervaring

Voor de spelertjes Seolto en Virtus wordt het weer een unieke ervaring om tegen gerenommeerde profclubs uit binnen- en buitenland te spelen.

Naast heel veel voetbal zal er ook ruimte worden gemaakt voor entertainment op zaterdagavond. Het programma voor die avond volgt later.

Zoals altijd, is de toegang gratis; iedereen is welkom op ons sportpark aan de Westrand 9 in Zevenbergen. We verwachten opnieuw veel publiek.

Informatie

Alle informatie over MIC24, waaronder in een later stadium ook het volledige speelschema, vindt u terug op https://micu11.nl.

We kunnen dit alles niet realiseren zonder de gulle steun van vooral lokale en regionale bedrijven. 

Ook de inzet van weer vele enthousiaste Seolto-vrijwilligers is hartverwarmend![n]Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief