Even geen spullen brengen naar Emmaus Langeweg

maandag 20 december 2021 12:00 t/m maandag 3 januari 12:00

Vanaf maandag 20 december tot en met maandag 3 januari is het niet mogelijk om spullen te brengen bij de kringloop winkel aan de Kloosterlaan 6 in Langeweg.
Op woensdag 22 en 29 december bent u allen wel welkom om te komen winkelen op het voormalig klooster terrein.Na een feestelijk jubileum jaar is het voor ons als bewoners, vrijwilligers en medewerkers van de woon-werk gemeenschap Emmaus Langeweg tijd om even rustig aan te doen. Na een vakantie van twee weken zullen wij weer vol goede en frisse moed aan de slag gaan met het ophalen, aannemen en verkopen van bruikbare spullen.
Bij deze willen wij iedereen hartelijk danken voor een mooi jaar waarin we ons 50 jarig bestaan hebben gevierd.

Locatie