La Misère
La Misère Foto: onbekend

Tour van La Misère door Zevenbergen.

zaterdag 21 mei 2022 14:00

Het is maar liefst 25 jaar geleden dat smartlappenkoor La Misère in Zevenbergen een einde maakte aan de smarteloosheid van het stadje. Dit is een mooie mijlpaal om nog een paar smartelijke optredens te verzorgen! Hoewel La Misère in al die jaren uitgegroeid is tot een gezelligheidskoor, is de smart nooit verdwenen. Het koor is veelvuldig te bewonderen en beluisteren geweest en droeg steeds als motto mee dat gedeelde smart halve smart is en gedeelde vreugd dubbele vreugd. En dat motto gaan we nog een aantal keer naleven met jullie allemaal. Want nu na 25 jaar is het dan, hoe verdrietig ook, tijd om afscheid te nemen. En dat afscheid wordt gedeeld want gedeelde smart is halve smart. Op zaterdag 21 mei a.s. gaat het koor verschillende cafés binnen om een ieder te laten genieten van een aantal liedjes uit het brede repertoire om het grootse afscheid aan te kondigen. Het publiek kan zich uitleven door uit volle borst mee te zingen. We gaan er een vreugdevol feest van maken, gedeelde vreugd is tenslotte dubbele vreugd! De afscheidstour begint om 14:00 uur bij De Engel, vervolgens wordt er een flinke tocht naar De Druif gelopen waar La Misère om 15:00 uur zal arriveren. Als het veilig genoeg is zal er om 16:00 uur gezongen worden op de luie trappen op de Markt. En om 16:15 uur is het gezelligheidskoor bij Marktzicht. Daarna wordt om 17:15 uur Proost bezocht waar onze tour wordt afgesloten. Komt allen naar één van de cafeetjes om lekker mee te genieten. Na deze tour is iedereen uitgenodigd om op zondag 26 juni het jubileum en afscheid mee te komen vieren vanaf 13:00 uur bij Gasterij De Engel.