Cultureel Evenement van Eerbied en Dankbaarheid

zondag 25 februari 2024 14:00

We nodigen iedereen van harte uit voor een evenement waarin de Oekraïense en Nederlandse culturen samenkomen. Op deze dag willen we onze gemeenschappelijke waarden en verschillen verkennen en vieren. Zondag 25 februari om 14.00 uur in Theater de Schuur, Kerkstraat 23, 4761 CA Zevenbergen. Programma: uitwisseling van culturele ervaringen en verhalen; fototentoonstelling ‘Kinderen in de oorlog’; herdenking van degenen die zijn omgekomen tijdens de oorlog in Oekraïne; proeverij van echte Oekraïense pannenkoeken; kinderworkshop; uitvoering van Oekraïense liederen. Tijdens dit evenement willen wij onze dankbaarheid uitspreken aan de Nederlandse bevolking. Jullie warme steun en voortdurende hulp aan Oekraïners gedurende de afgelopen twee jaren hebben ons diep geraakt. Samen zullen we onze helden eren en de solidariteit vieren die ons verenigt, zelf in moeilijke tijden.

Locatie