Zingen in de Stad
Zingen in de Stad Foto: De Stad Klundert

Zingen in de Stad

zondag 17 maart 2024 18:30 tot 1:00

Graag brengen we jullie op de hoogte van de komende editie van “Zingen in de Stad” op zondag 17 maart. De bijeenkomst vindt plaats in De Stad Klundert en begint om 18.30 uur, met de deuren die om 18.00 uur open zullen zijn. Tijdens deze avond worden de verbindende teksten verzorgd door Ds. G. van der Pol uit Uitwijk/Waardhuizen. Na afloop kun je genieten van een gezellig samenzijn onder het genot van koffie en thee.  Daarnaast willen we jullie attent maken op onze collecte voor Stichting Cultureel Klundert. Jullie bijdrage draagt rechtstreeks bij aan het behoud van deze inspirerende locatie en de voortgang van boeiende culturele initiatieven. We nodigen iedereen van harte uit om aanwezig te zijn en samen te zingen, te luisteren en te genieten van de inspirerende woorden.

Locatie