The Letter
The Letter Foto: Laudato Si Movement

Film: The Letter Een bericht voor onze aarde!

woensdag 6 maart 2024 20:00 tot 22:30

Gaat alles wat de klimaatverandering betreft u ook zo ter harte? Dan is de film ‘The Letter’ een sterke aanrader: het is het indrukwekkende, persoonlijke verhaal van vijf mensen die laten zien wat klimaatverandering doet met hun thuis. Het klimaat verandert, ecosystemen worden vernietigd en we zijn het contact kwijt met de aarde en elkaar. Ofwel, we zorgen slecht voor ons gemeenschappelijk huishouden. Wereldleider paus Franciscus roept ons op om de verbinding weer aan te gaan. Met de aarde en elkaar. Deze film, gemaakt door Laudato Si Movement, is inmiddels al door 7 miljoen mensen is bekeken. We nodigen jou van harte uit om deze samen met ons te bekijken en erover in gesprek te gaan. Kom jij ook? Woensdag 6 maart van 20.00-22.30 uur in de Bartholomeüskerk, Markt 19 in Zevenbergen. Gratis toegang, een vrije gift is welkom. Aanmelden vooraf via: depelgrim@bernardusparochie.nl

Locatie