Afbeelding
Foto: Daniëlle Deijkers

Polderchallenge Standdaarbuiten

zaterdag 7 september 2024 14:14

De 7e Polderchallenge Standdaarbuiten van vorig jaar was weer een daverend succes en dus gaan we de traditie dit jaar wederom voortzetten. De voorbereidingen voor de 8e editie, die op zaterdag 7 september 2024 zal plaatsvinden, zijn alweer in volle gang.

Wij nemen de gezelligheid van ons Polderchallenge Plaza van vorig jaar, natuurlijk mee in de ideeën, die we voor onze komende Polderchallenge aan het uitwerken zijn. We gaan er ook dit jaar weer voor zorgen, dat het een feest voor jong en oud zal gaan zijn en een dag, waar iedereen, uit Standdaarbuiten en omstreken, met volle teugen van kan gaan genieten.

De gebruikelijke categorieën van de Inimini-Run (600 m), Kids-Run (2,5 km), Fun-Run (6 km), Tough-Run (12 km) én de Ultimate-Run (18 km) zullen weer op de planning staan. De verwachting is dat er op zaterdag 7 september, rond 10.30 uur gestart zal worden met deze runs, die dit jaar hoogstwaarschijnlijk weer in de vertrouwde volgorde zullen worden afgewerkt.

De route van onze Polderchallenge zal ook dit jaar weer veelal in en nabij Standdaarbuiten lopen en er zullen op ons evenemententerrein en langs ons parcours diverse activiteiten worden georganiseerd. Een hapje, een drankje, amusement en vertier. Voor iedereen wat wils en ook deze keer hebben we weer onze gezellige Polderchallenge Feesttent met activiteitenplein.

Dus voor iedereen, die in september weer de strijd wil aangaan met onze modder, sloten én hindernissen, om vervolgens lekker na te kletsen in onze feesttent, zorg dat je op 1 april om 00.00 uur klaar zit, om je in te schrijven op www.polderchallengestanddaarbuiten.nl. Ook vorig jaar ging het weer hard met de inschrijvingen, dus voorkom teleurstellingen en ben er op tijd bij.