Afbeelding
Foto: Angelique van de Reijt

Van Strien Hoveniers neemt Go Green Hoveniers uit Steenbergen over

Door: Desiree Cooremans Bedrijvig Nieuws

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen , maar Van Strien Hoveniers heeft weer een hoveniersbedrijf overgenomen, nadat Wim van Strien in 2020 al het Klundertse hoveniersbedrijf van Rick Kraaijo en in 2022 het Steenbergse JVM tuinen overnam.

Het hoveniersbedrijf Go Green Hoveniers bestond 2 jaar, maar de eigenaar wilde voor het drukke seizoen wat meer rust en duidelijkheid en wilde ontzorgd worden van een eigen bedrijf, en zich meer bezig houden met het hoveniersvak. Ondernemer Wim van Strien vond het een mooie kans om dit bedrijf en de 2 bijbehorende medewerkers over te nemen.
“Het past precies in onze bedrijfsvisie, we opereren voor 90% op de particulierenmarkt en Go Green Hoveniers is daar gelijkwaardig in en sluit dus mooi aan bij ons bedrijf. Bovendien is het in deze arbeidsmarkt heel moeilijk om aan goed geschoold, kwalitatief personeel te komen. Met deze overname hebben we dus ook meteen 2 goede fulltime medewerkers erbij”.


Wim van Strien is van thuis uit met ondernemen opgegroeid. Hij woonde met zijn ouders, broer en zus, aan de overkant van de dijk in de grote boerderij waar nu zijn broer het boerenbedrijf runt.
Van Strien Hoveniers bestaat inmiddels 21 jaar en heeft nu 12 hoveniers en een aantal zzp’ers in dienst, die particulieren en zakelijke tuinen aanleggen en onderhouden, maar ook groene schoolpleinen aanleggen in het werkgebied Moerdijk, Halderberge en krijgen nu dus ook een groot klantenbestand erbij rondom Steenbergen.
“We doen alles in eigen beheer van transport, 3D ontwerp, grondwerk, aanleg en onderhoud in goed overleg met de klanten. Contact met de klant en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daar zijn we goed in en daar willen we goed in blijven”, aldus Wim van Strien. “We gaan volle goede moed het nieuwe seizoen tegemoet!” TEKST A. V.D. REIJT

Van Strien Hoveniers
Blaaksedijk 28
4793 RN Fijnaart
0168-462722
info@vanstrienhoveniers.nl
www.vanstrienhoveniers.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief