Afbeelding
Foto: Politie.nl

Moerdijker (23) achtervolgd door Roosendaaler (19)

Door: Ruud Smolders Politie

MOERDIJK - Agenten hebben aan de Nieuwstraat een 19-jarige man uit Roosendaal aangehouden voor vernieling en bedreiging. De verdachte zou een 23-jarige man uit Moerdijk hebben achtervolgd met zijn auto.

Agenten kregen vanmorgen rond 1:45 uur een melding dat een aantal auto’s met hoge snelheid op weg zouden zijn naar het politiebureau. Toen de eerste auto aankwam bij het bureau, stapte daar een bestuurder uit die in grote paniek leek te zijn. 

Kort daarna arriveerde ook een 19-jarige in zijn auto. Toen hij uitstapte werd hij direct aangesproken en aangehouden door twee politieagenten. 

Aanleiding

De eerste bestuurder, een 23-jarige man uit Moerdijk, verklaarde dat hij vanaf een fastfoodrestaurant in Oud Gastel door de verdachte was achtervolgd. Daarbij waren hun auto’s beschadigd geraakt doordat ze met elkaar in aanraking waren gekomen. Beide mannen verklaarden dat de aanleiding een eerdere ruzie om een meisje zou zijn geweest. 

De verdachte is ingesloten en het slachtoffer heeft aangifte gedaan van vernieling en bedreiging. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief