Team Stolting-De Laan. met vlnr Jos Goverde, Jack van Steen, Erik Kortsmit en Ivo Stolting.
Team Stolting-De Laan. met vlnr Jos Goverde, Jack van Steen, Erik Kortsmit en Ivo Stolting. Foto: Jan Rosmulder www.debiljartballen.nl

Biljartteam Stolting-De Laan naar KNBB bekerfinale

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Het biljartteam Stolting Advocatuur-De Laan, uitkomend in de tweede divisie driebanden groot, is doorgedrongen tot de finale van Knbb bekercompetitie driebanden groot. Deze finale wordt gespeeld van 7 t/m 10 juni in Berlicum.

In totaal geven 8 teams acte de presence, Ivo Stolting, de teamleider, is bijzonder verheugd met het behalen van deze finale. Hij vertelt: “al 10 jaar schrijven we in voor deze bekercompetitie, maar zo ver als nu zijn we nooit gekomen. Ons team heeft al jaren een vaste kern van Jos, Erik en ikzelf. Dit seizoen is daar Jack van der Steen bijgekomen. Jack heeft, net als wij, in het verleden veel gespeeld bij JBV Amorti. Dus Jack is geen vreemde voor ons, waardoor er gelijk een klik was. We zijn uitgegroeid tot een hecht team dat strijdt voor wat ze waard is. Dit is ook de sleutel tot ons succes in de bekercompetitie. Als er iemand een steek laat vallen, wordt dat door een ander weer rechtgetrokken. Elkaar verwijten maken is er bij ons niet bij, omdat we van elkaar weten dat we onze uiterste best doen.

Spannend wordt het zeker. Op 8 juni staat de eerste wedstrijd tegen Cues en Darts op het programma. Dit team is dit jaar kampioen geworden in de tweede divisie. Op papier zijn beide teams aan elkaar gewaagd. De vorm van de dag zal bepalend worden. De winnaar gaat door naar de halve finale.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief