Afbeelding
Foto: VV De Fendert

Voetballers (in spé) opgelet: Voetbaldag in Fijnaart

Sport en Vereniging

FIJNAART - Zaterdag 3 juni van 09:00 uur tot 13:00 uur organiseert Voetbalvereniging VV De Fendert uit Fijnaart weer hun jaarlijkse Voetbaldag. Alle jongens en meisjes van alle basisscholen in Fijnaart en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. 

Natuurlijk ben je van harte welkom als je al lid bent, maar ook niet-leden, of kinderen die graag kennis willen maken met voetbal, mogen naar het Sportpark aan de Parallelweg 1-3 in Fijnaart komen. Hier worden, in groepjes, allerlei leuke spelletjes gedaan en kan iedereen zich goed vermaken met een voetbal. De Voetbaldag van VV De Fendert is altijd een sportieve, maar zeker ook gezellige dag. Natuurlijk wordt er gevoetbald en is iedereen druk bezig met spelletjes en oefeningen, maar door de gemixte groepjes worden er ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Deelname aan de VV De Fendert Voetbaldag is helemaal gratis en ook een gezonde snack tussendoor en lekkere frietjes als afsluiting horen er allemaal bij.

VV De Fendert is een actieve voetbalvereniging in Fijnaart met een grote club jeugdspelers. Er voetballen veel jongensteams, maar ook het meisjesvoetbal zit in de lift in Fijnaart. Zo heeft De Fendert vandaag de dag ca. 55 fanatieke voetbalmeisjes rondrennen in verschillende teams, die worden getraind en gecoacht door ruim 15 begeleiders/trainers. Deze meisjes komen niet alleen uit Fijnaart, maar ook uit de omliggende kernen. Vanaf de MO11 staat er een specifieke basis voor de meisjescompetitie. In de jongere teams wordt veelal gemengd gevoetbald.

Opgeven voor de Voetbaldag kan door vóór 1 juni een e-mailtje te sturen met je naam, leeftijd en woonplaats naar jeugdbestuur@vvdefendert.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief