Uitreiking.
Uitreiking. Foto: Vrouwen van Nu

Opbrengst voor Yellow Roses Foundation

Sport en Vereniging

ZEVENBERGEN - Afdeling Vrouwen Van Nu Zevenbergen, sluit het jaar altijd af met een feestelijk kerstdiner. En ieder jaar organiseren we een loterij. Op onze afdelingsavond van februari geven we de opbrengst aan een goed doel.

Het bedrag was deze keer was € 311,- en dat hebben we overhandigd op 14 februari aan de Yellow Roses Foundation te Etten Leur. Mevrouw Sandra Wijkhuizen vertelde erover. Zij organiseren minimaal 1x per jaar een verwendag voor vrouwen met kanker of een levensbedreigende ziekte. Deze vrouwen krijgen een schoonheidsbehandeling, een massage, een haaropmaak, een yoga-sessie.

Even een dag waarop je bent die je bent en niet wat je hebt! Er wordt geluncht. 

De wensen en mogelijkheden van de dame zelf zijn altijd leidend voor de keuze uit de vele ‘verwennningen’. Het is een hartverwarmende activiteit. De verwendag is beschikbaar voor mensen uit Etten-Leur e.o. en dat wordt ruim opgevat; de gemeente Moerdijk hoort daar ook bij! De volgende dag is 1 juni in Etten-Leur. www.yellowrosesfoundation.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief