Omslag plaatjesboek.
Omslag plaatjesboek. Foto: Heemkundekring Willem van Strijen

Laatste mogelijkheid voor sparen historische plaatjes van Zevenbergen

Door: Advertorial Algemeen

ZEVENBERGEN - Het verzamelen van historische plaatjes van Zevenbergen bij een lokale supermarkt hier in Zevenbergen is met een ruildag op 7 juli afgesloten. De plaatjes die nog over zijn liggen inmiddels bij de Heemkundekring Willem van Strijen en wij gaan ons best doen om nog zoveel mogelijk mensen te helpen hun boek vol te krijgen.

Om wachttijden te voorkomen en ook omdat corona weer de kop opsteekt en we liever geen grote groepen mensen bij elkaar hebben, gaan we dat anders doen dan op een klassieke ruildag.

Als u nog plaatjes nodig heeft moet u een goed leesbaar lijstje maken met de nummers van de plaatjes die u nog niet heeft en ook uw naam, adres en telefoonnummer. Dat lijstje moet uiterlijk maandag 26 juli bij ons in de brievenbus zitten op het adres van Museum Zevenbergen, Zuidhaven 17, 4761 CR in Zevenbergen. Toesturen per email kan ook op emailadres plaatjesactie@heemkundezevenbergen.nl onder vermelding van dezelfde gegevens. Per lijstje mag ieder nummer maximaal één keer worden genoemd.

Afhalen
Vanaf zaterdag 31 juli kunnen de bestelde plaatjes worden afgehaald in Museum Zevenbergen op het eerdergenoemde adres.


Dat kan tijdens de normale openingstijden van het museum, namelijk zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur en maandag van 10:00 tot 12:00 uur. Dat hoeft dus niet precies op die dag en om drukte vermijden kan het dus ook later.
Wij vragen bij het afhalen een contante vergoeding van € 0,10 per plaatje voor onze Heemkundekring.
Zie voor meer details onze website https://www.heemkundezevenbergen.nl/nieuws/

Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat u hiermee uw boek vol krijgt. Dat is afhankelijk van wat u nodig heeft en van de plaatjes die nog over zijn. De mensen die nog de minste plaatjes nodig hebben krijgen voorrang. Dat is omdat zij de grootste kans hebben hun boek vol te krijgen. 

U kunt uw dubbele plaatjes bij ons inleveren zodat wij er misschien andere mensen mee kunnen helpen, maar het hoeft niet. Het aantal plaatjes dat u inlevert is niet van invloed op het aantal plaatjes dat u kunt kopen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief