Vrnl: Anton aftredend voorzitter, Liesbeth aftredend Secretaresse, clubleden Jan en Jolanda van Riel.
Vrnl: Anton aftredend voorzitter, Liesbeth aftredend Secretaresse, clubleden Jan en Jolanda van Riel.

Anton Rijnart en Liesbeth Bax nemen afscheid van bestuur ruitervereniging Prinses Irene

Door: Advertorial Sport

ZEVENBERGEN - Zaterdagmiddag 17 juli was er op het terrein van LR & PC Prinses Irene in Zevenbergen een sportief en gezellig afscheid geregeld voor twee aftredende bestuursleden. De voorzitter en secretaresse namen na 25 jaar afscheid.

Dit omdat Anton Rijnart na 25 jaar en voorzitterschap en Liesbeth Bax na 16 jaar hun activiteiten beëindigen in het bestuur.
Liesbeth, Anton en zijn vrouw Joke werden door een van de clubleden in stijl  met een koets met een mooi zwart Fries paard  thuis opgehaald en naar het clubterrein aan de Knip in Zevenbergen gebracht.

Daar werden ze gehuldigd als erelid en werd er een sportieve zeskamp gehouden. Als afsluiting werd er nog gezellig met elkaar gegeten. Anton en Liesbeth blijven op de achtergrond betrokken bij onderhoud en activiteiten.

Paardendagen
De eerst volgende activiteit die nu op de planning staat zijn de Zevenbergsche Paardendagen op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september op terrein de Knip in Zevenbergen. Elke dag staat er een ander onderdeel centraal, zoals Minimarathon onder het zadel, Dressuur en Mennen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief