Afbeelding
Foto: Marcel Otterspeer

Jack van Dorst trekt opnieuw de lijst van Onafhankelijk Moerdijk

Door: Monique Jansen Politiek

MOERDIJK - Jack van Dorst trekt opnieuw de lijst van Onafhankelijk Moerdijk. Hij is net als in 2018 gekozen tot lijsttrekker voor de Moerdijkse gemeenteraadsverkiezingen. 

Op dit moment is Van Dorst wethouder Financiën en Openbare Ruimte. “De afgelopen jaren is door Jack van Dorst, tezamen met partijgenoot en collega-wethouder Eef Schoneveld en in goede samenwerking met de andere collegeleden, voortvarend en resultaatgericht gewerkt aan de versteviging van de financiële positie van de gemeente. Ook is toekomstgericht gewerkt aan de verbetering van de openbare ruimte. Het opstellen en uitvoeren van de complexe beheerplannen op het gebied van riolering, wegen en bruggen zijn hier praktische voorbeelden van. Ook diverse projecten, in vele Moerdijkse woonkernen, zijn vanuit zijn portefeuille gerealiseerd”, meldt Onafhankelijk Moerdijk tevreden. 

“Het bestuur is verheugd dat Jack zijn kennis en kunde wil blijven inzetten, door bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar opnieuw aanvoerder van de kieslijst te zijn. De komende maanden is Onafhankelijk Moerdijk bij vele evenementen aanwezig om in contact te komen met de inwoners van Moerdijk. Om te luisteren, om te horen wat er beter kan. En om vervolgens zaken die van belang zijn op te nemen in het verkiezingsprogramma van de lokale partij.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief