interieur Lambertuskerk Wouw
interieur Lambertuskerk Wouw Foto: peter van steekelenburg

Manifestatie voor Icoon van Wouw

Algemeen

WOUW - Op zondag 18 juli organiseert de Stichting Behoud Lambertuskerk twee manifestaties in de Lambertuskerk. De eerste van 10.30 uur tot 12.00 uur is bestemd voor de huidige sponsoren en vrienden. Het programma bestaat uit presentaties, films, speeches en een informeel gedeelte. Vooral de huidige restauratie van de kerktoren staat centraal.

De tweede manifestatie van 13.30 uur tot 14.00 uur is vrij toegankelijk. Ook dan zijn er presentaties, speeches en films. Nieuwe vrienden van het Icoon van Wouw en nieuwe sponsoren zijn van harte welkom. De restauratie van de imposante 60 meter hoge kerktoren is recent gestart en moet voor het eind van 2021 gereed zijn. De Stichting wil jaarlijks minimaal € 50.000 inzamelen om de kosten van de hoognodige restauratie te dekken. Tijdens beide manifestaties is het mogelijk voor personen boven de 16 onder begeleiding (en via betaling) via de bouwlift naar boven te gaan om van het unieke uitzicht op 60 meter hoogte te genieten. 

Vooraf aanmelden via info@icoonvanwouw.nl is noodzakelijk en de opbrengst is vanzelfsprekend bestemd voor de restauratie van de kerk.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief