Afbeelding

Een onbezorgde theateravond voor jonge mantelzorgers

Algemeen

ROOSENDAAL - Een avond keihard lachen in het theater, dat willen we toch allemaal? Speciaal voor jonge mantelzorgers heeft Mantelzorg Roosendaal kaarten beschikbaar voor de theatervoorstelling Kleine Wereld van cabaretier Fabian Franciscus. De voorstelling vindt plaats op 23 september om 19.30 uur in theater de Kring. 

Ruim 1 op de 5 jongeren is mantelzorger, vaak zonder zich hier bewust van te zijn. Zij dragen de zorg voor een ziek familielid of maken zich zorgen over de onrust in huis. 

Bijvoorbeeld door de vele ruzies die er thuis zijn of door de sombere buien van een vader of moeder. 

Maar ook alle aandacht die een broertje of zusje met bijvoorbeeld autisme binnen een gezin vraagt, kan ervoor zorgen dat andere kinderen zichzelf wegcijferen. 

Voor velen lijkt het soms wel ‘normaal’ wat er zich thuis afspeelt. 

Maar dat is het lang niet altijd. 

Voor jongeren die zichzelf hierin herkennen heeft Mantelzorg Roosendaal twee gratis kaarten beschikbaar. Hierbij geldt op is op. 

Kaarten aanvragen

Jonge mantelzorgers van 16 tot 25 jaar kunnen de kaarten aanvragen via: https://inwonersondersteuningroosendaal.nl/mantelzorg/mantelzorgactiviteiten/ Zij kunnen samen met een vriend of vriendin de voorstelling bezoeken. 

Activiteiten voor jongeren

Mantelzorg Roosendaal organiseert ook regelmatig andere activiteiten speciaal voor jongeren. Kijk op onze website of neem contact op via 0165 750 050 of info@mantelzorgroosendaal.nl[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief