Het 6e doelpunt van Internos JO16-1 in de maak.
Het 6e doelpunt van Internos JO16-1 in de maak. Foto: Fred van Toledo

Internos JO16-1 veel scorend in de Regiocup

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - De JO16 -1 van Internos speelde op zaterdag 26 juni zijn laatste wedstijd in de Groep 4 van de Regiocup tegen de JO16-1 van RSV uit Rucphen. RSV had tot dusver beide wedstijden met ruime cijfers gewonnen en het beloofde een zware pot te worden voor Internos, maar niets was minder waar.

Al vrij vroeg in de eerste helft bracht een listige steekpass van Stef Roks, spits Stefan van Dijke in stelling, die het beheerst afrondde 1-0. Kort daarna was er een scrimmage in doelgebied van RSV en werd er een overtreding gemaakt op Luuk van der Vorst, scheidsrechter Daan de Gouw was meedogenloos en legde de bal op de stip, waarna Stefan van Dijke beheerst inschoot 2-0. Direct na de rust tikte de altijd zeer gedreven Luuk van de Vorst wederom op aangeven van Stef Roks de 3-0 binnen. Internos lijkt nu al op rozen te zitten en voetbalt vrolijk verder. Uit een corner genomen door Stijn Bult neemt Dinand Marijnissen de bal direct op de slof en passeert de toch wel verdienstelijk keepende RSV doelman 4-0. Niet lang daarna wordt op aangeven van Stijn Bult de 5e treffer binnen geschoten door Lars Folkersma die na de rust de spitspositie heeft overgenomen. Een afvallende bal uit een vrije trap genomen door Stijn van den Berg, komt bij Stijn Bult terecht, die de bal weer voor geeft aan Dinand Marijnissen en binnen tikt 6-0. RSV blijft ondanks de achterstand gedreven voetballen en weet ook nog te scoren uit een vrij trap 6-1. Vervolgens zorgt een overtreding in de 16 van RSV weer voor een strafschop, die door onze penaltykiller Stefan van Dijke wordt benut 7-1! En dat is dan ook direct de eindstand.
Na het fluitsignaal volgde het afscheid van onze ‘rot in de branding’ verdediger Sarmat Poekhajev, die na jarenlang lid te zijn geweest van Internos het voetbal helaas niet meer kon combineren met andere verplichtingen.

Internos 1 zoekt teammanager/elftalleider en assistent-scheidsrechter. Prestatie en plezier gaan bij de selectie van v.v. Internos hand in hand. Na twee afgebroken voetbalseizoenen, met zicht op promotie, breekt er als het goed is een nieuw seizoen aan begin september 2021. De selectie van v.v. Internos bestaat uit ongeveer 35 spelers waarvan het merendeel tussen de 18 en 25 jaar is. Voor het eerste elftal van onze mooie club zijn we op zoek naar een teammanager/elftalleider. De huidige staf bestaat momenteel uit een trainer, assistent-trainer, keeperstrainer en medische staf. Een teammanager/elftalleider kan hier natuurlijk niet ontbreken. Voor meer informatie over de invulling van deze functie kan je kijken op www.vvinternos.nl

Kom jij Internos dames 1 versterken? Ben jij fanatiek & hou je van gezelligheid? Dan pas jij perfect in ons team! Wij zijn op zoek naar dames die ons team komen versterken om komend seizoen zowel de eerste, tweede en derde helft te winnen! Toen de competitie vorig jaar werd stilgezet i.v.m. corona, stonden we op de eerste plek en met deze instelling willen we de draad weer op gaan pakken. Wij zijn een gevarieerd team dat voor de winst gaat, maar ook van gezelligheid houdt. We trainen op dinsdag en donderdag aan de Olympiade 7. Wil je een keer mee trainen? Super leuk! Stuur even een berichtje naar 06-51258357 en dan verwelkomen we jou graag!

Doe mee aan de amateurvoetballoterij, dit kan t/m 12 juli. Het prijzenpakket is inmiddels vergroot en je kan 5000 euro winnen voor jezelf en voor je club. Dus even niets te doen in de pauze van weer een EK-wedstrijd, doe mee aan de amateurvoetballoterij. Zowel sportief als financieel gezien was het voor veel voetballers en verenigingen een pittig jaar. Daarom organiseert de KNVB voor alle voetbalverenigingen in Nederland de Amateurvoetbal Loterij. Een initiatief om verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven. En Internos doet ook mee! Hoe kan je meedoen? Ga naar www.amateurvoetballoterij.nl direct of via www.vvinternos. Selecteer Internos, koop één of meerdere loten. Op 13 juli worden de winnaars bekend gemaakt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief