Hendrik van Beurden (rechts) geniet er nu al van!!
Hendrik van Beurden (rechts) geniet er nu al van!! Foto: Rein Nuiten

Leden beugelclub ‘t Palet gaan er weer voor

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Juni 2021 is een maand die menige beugelaar zich zal herinneren gelijk het weer, wisselvallig met af en toe een flinke bui. Speeldagen waarbij het maximale verschil, bij einde spel, slechts 6 punten was. Maar ook speeldagen, waarbij er eindscores van 30 tegen 14 werden genoteerd.

Jan van der Wal moest halverwege de maand afhaken vanwege een blessure. We wensen hem een voorspoedig herstel, zodat hij wellicht de laatste weken van juli het spelletje kan hervatten.
Kees Naalden deed deze keer totaal niet mee voor de ereplaatsen. Teveel druk om zijn winst van mei nog eens te herhalen denken we. Benieuwd of het juli wel gaat lukken om op het ereschavot te komen.
Zoals al vaak gemeld gaat het in eerste instantie om het gezellige samenzijn op de beugelbaan.
Echter als de eerste bollen gespeeld zijn wil ieder koppel winnen. En dat gaat er soms lekker fanatiek aan toe.
Ondanks de soms bedroevende resultaten in juni heeft Piet Verhoeven toch nog 28,63 gehaald en daarmee winnend juni 2021 afgesloten.
Rein Nuiten tweede met 27,73 en Jan van der Wal derde met 27,71.
Martien de Jong met 27,09 op een knappe vierde plek, ondanks enkele “wat magere uitslagen”.
Dan vijfde met 27,00 Tonny Geldtmeijer die met zijn speelmaat ook enkel keren “de mist in ging”.
Ries Jaspers gaat met 26,46 aan kop van de achtervolgende groep met in zijn kielzog, Piet Aerts, Kees Naalden, Piet Vermunt en Hugo Noback.

We zijn natuurlijk erg verheugd dat we in De Linde weer (bijna) normaal ons drankje kunnen nuttigen. Dat doet ook de medewerkers erg genoegen en we bedanken ze nogmaals voor “hun geduld”, maar vooral voor de goede zorgen! En dan tot slot, welkom aan Hendrik van Beurden. Hendrik is door Tonny Geldtmeijer geïntroduceerd en heeft in de paar gespeelde partijen al getoond over de nodige aanleg te beschikken. Stap voor stap brengen we Hendrik de spelregels bij. Ook een goede speelhouding, waardoor de lichamelijke belasting minimaal is, komt aan de orde

Mocht je door dit bericht ook belangstellend zijn geworden, kom gerust eens aan op woensdag- en vrijdagmiddag bij De Linde.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief