Omsingelingsvoetbal bij jongste jeugd tegen (groot)ouders, geen meter werd cadeau gegeven
Omsingelingsvoetbal bij jongste jeugd tegen (groot)ouders, geen meter werd cadeau gegeven Foto: Fred v. Toledo

Jongste jeugd vv Internos feestelijk de zomerstop in

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - De spelers van de voetbalspeeltuin en de JO7 hebben afgelopen zaterdag op een feestelijke manier afscheid genomen van het seizoen. Ondanks de corona periode was het een leuk en geslaagd seizoen.

Uiteraard kon een wedstrijd tegen de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s niet ontbreken, en die bleken vaak nog veel fanatieker dan hun kinderen! Afsluitend een frietje en een bingo!
Wil jij volgend jaar ook deel uit maken van deze kanjers? En ben jij tussen de 2,5 en 8 jaar? Schrijf je dan in voor het nieuwe seizoen.
De start van de voetbalspeeltuin is op zaterdag 4 september van 09:30u-10:15u.
De JO7 en JO8 starten woensdag 1 september om 17:30u. Iedereen is welkom voor een proeftraining!

Trainers gezocht
Voor JO17-1 & JO17-2. Ben jij de gedreven, enthousiaste en kundige trainer die gek is van voetbal, jeugd wil laten groeien in hun sport en zoveel mogelijk plezier en succes laten beleven? Dan zijn wij op zoek naar jou! De missie vv Internos is zowel een recreatieve als prestatieve voetbalvereniging. Leden van Internos ontwikkelen zich op zijn of haar eigen niveau. We bieden leden, spelers en supporters een sportieve en veilige omgeving waarbij plezier en beleving op alle niveaus voorop staat. De eisen Affiniteit met jeugd en een achtergrond in het trainersvak (UEFA C) is een pre. Internos is bereid te investeren in een opleiding tot UEFA C. Je bent sterk gericht op het ontwikkelen en opleiden van de kwaliteiten van spelers in zowel teamverband als individueel. Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Ben je geïnteresseerd kijk dan voor meer informatie kijk op de site https://www.vvinternos.nl/trainers-gezocht-voor-jo17-1-jo17-2 of neem contact op via tc@vvinternos.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief