Afbeelding
Foto: Archieffoto Stella Marijnissen

Jeugdland 2021 gaat definitief door: Hutten bouwen, timmeren en knutselen!

Door: Monique Jansen Algemeen

ETTEN-LEUR - Jeugdland gaat definitief door. “We zijn er van maandag 2 tot en met donderdag 19 augustus op alle werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur”, kondigt de organisatie aan. 

We hebben de entreeprijs met 50 eurocent per dag verhoogd, dus de entree is nu 3 euro. Dit jaar hebben we voor het eerst een meerdaags pasje, je kunt een pasje voor vijf tien of veertien dagen kopen. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal. Ook geven wij geen geld terug voor niet gebruikte dagen. Dit jaar kan er ook gepind worden bij de kassa.”

Activiteiten die op stapel staan zijn huttenbouwen, timmeren in de timmertent, knutselen in de knutseltent, frietjes en pannenkoeken in de kooktent. Bij warm weert word er buiten veel met water gedaan met onder andere de grote waterglijbaan en buikschuifbaan. Ook zijn er diverse andere waterspellen

Maatregelen

De kinderen betalen bij binnenkomst en verder is alles gratis behalve het snoepwinkeltje waar de kinderen een snoepje, ijsje en drinken kunnen kopen. Kinderen die medicijnen gebruiken moeten deze met de naam er op bij de staftent inleveren, dit om te voorkomen dat ze in verkeerde mondjes gaan. De kinderen moeten wel zelf  de tijd van inname in de gaten houden. 

Ouders mogen het terrein niet op vanwege de coronaregels. Vaders en moeders mogen bij de kassa betalen, maar moeten daarna omdraaien. Er mag niet voor de beide grote poorten bij de ingang geparkeerd worden. Parkeerwachters zien daar op toe. De straat is alleen voor vergunninghouders. Er kan geparkeerd worden naast de brandweer kazerne met een blauwe parkeerschijf.

Extra handjes

Jeugdland zoekt ook steeds vrijwilligers die mee willen helpen. Wie ouders is dan 15 jaar is van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken. Kijk voor meer meer informatie op www.jeugdlandetten-leur.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief