Wethouder Ger de Weert overhandigt Club van de Maandtaartjes aan Corry Roovers van Jeugdland. Op de achtergrond burgerlid Claartje Bierkens.
Wethouder Ger de Weert overhandigt Club van de Maandtaartjes aan Corry Roovers van Jeugdland. Op de achtergrond burgerlid Claartje Bierkens. Foto: Myrthe Megens

CDA roept Jeugdland uit tot ‘Club van de maand’

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Met heerlijke ‘Club van de Maandtaartjes’ werden de vrijwilligers van Jeugdland in Etten-Leur afgelopen maandag in het zonnetje gezet. Een extra leuk tintje aan de toch al feestelijke openingsdag.

“We hebben hier met z’n allen lang naar uitgekeken. Het is heerlijk om weer met elkaar de kinderen drie onvergetelijke weken te bezorgen”, aldus bestuurslid Corry Roovers. Voor die drie weken zijn vrijwilligers een heel jaar hard in de weer. “Mensen realiseren het zich niet altijd, maar een event als Jeugdland vergt vele uren voorbereidingstijd. En dat gebeurt allemaal door vrijwilligers die daarmee een belangrijke rol spelen in onze samenleving. Daarom wil CDA Etten-Leur elke maand een vereniging of stichting in het zonnetje zetten. We vonden deze openingsdag een mooi moment om Jeugdland onze eerste “Club van de Maandtaartjes” te overhandigen”, legt CDA-wethouder Ger de Weert uit. Wie de volgende Club van de Maand wordt? “Dat is nog een verrassing”, zegt burgerlid Claartje Bierkens. “Maar tips en suggesties zijn altijd welkom!”.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief