Ook de voelbalspeeltuin was er weer afgelopen zaterdag bij Internos
Ook de voelbalspeeltuin was er weer afgelopen zaterdag bij Internos Foto: Peter v.d. Wijngaart

vv Internos Speculaasuitje

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Eindelijk was het dan zover, het VV Internos Speculaasuitje 2020/2021 ging plaatsvinden. Dit uitje stond eerst gepland in januari van dit jaar, maar heeft helaas door alle COVID-19 maatregelen op zich laten wachten tot afgelopen woensdag.

Op woensdagmiddag 15 september gingen we dan eindelijk met alle kids, die in 2020 meer dan 100 pakken speculaas voor Internos hadden verkocht, naar StreetJump in Teteringen. Het clubje was niet heel groot, maar het was een super geslaagd Speculaasuitje en de jongens hebben flink gesprongen en gek kunnen doen. Ook hebben we de kinderen gemotiveerder gekregen om dit jaar nog meer speculaas te verkopen zodat ze spoedig weer met een Speculaasuitje meekunnen. De Internos Activiteiten Commissie wil alle verkopers van de overheerlijke speculaas van Bakkerij De Vos nogmaals bedanken. We hopen dit voetbalseizoen weer veel leuke en gezellige activiteiten voor de jeugd van VV Internos te kunnen organiseren en natuurlijk zal er binnenkort weer speculaas verkocht kunnen worden.

Kick-off middag

Zaterdag 25 september 2021 organiseren we de KICK-OFF middag. Voor alle jeugdvoetballers, ouders, trainers en leiders van v.v. Internos. De middag staat in het teken van “onder ons”. We willen graag iedereen kennis laten maken met Internos. Voor ouders en leiders zal er een informatief gedeelte zijn en voor de jeugd allerlei activiteiten. Daarnaast hopen we elkaar vooral te ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje en met veel plezier voor de kinderen! Voor de jeugd zijn er allerlei activiteiten voor en rondom de wedstrijd van Internos 1.

Word jij een keer de pupil van de week dit seizoen?

Wil jij dit seizoen aanwezig zijn bij een wedstrijd van Internos Za1, warmlopen met de eerste elftal spelers EN een deel van de wedstrijd bekijken vanuit de ‘dug-out’ samen met de reservespelers? Misschien scoor jij wel het 1e doelpunt van de wedstrijd! Dit is je kans! Speel jij in een team JO7, JO8, JO9 of JO11? Meld je dan nu aan via het formulier op de website van www.vvinternos.nl. Wie weet sta jij dit seizoen samen met het eerste elftal op het veld! Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via pupilvdweek@vvinternos.nl.

Internos bekert verder

Internos wist de laatste bekerwedstrijd in Roosendaal met 1-3 te winnen. Dat was net genoeg om een iets beter doelsaldo te bereiken dan nummer 2, 3e klasser ONI. Het was geen makkelijk overwinning, er was sterk keepers werk van Bart nodig die ver in de tweede helft een penalty stopte. En pas in de aller, allerlaatste seconde wist Kjell het 3e doelpunt te maken dat zorgde voor het net iets betere doelsaldo. Ook Internos Za4, Za8, Za10 en Za11 bekeren verder. Van de zondag teams gaat alléén Zo4 verder dit jaar.

A.s. zaterdag start competitie

Het is dan zover dat de competitie start, een hoop mensen zullen er reikhalzend naar uitkijken. En ook Internos, met de bekende ambities, zal benieuwd zijn hoe ze ervoor staan in de competitie. De voorbereiding ging tamelijk goed tot afgelopen dinsdag waar voor het eerst sind heel lang werd verloren in Zevenbergen van Virtus met 2-0. Ook tegen Alliance liep alles niet van een leien dak, zeker de tweede helft niet. A.s. zaterdag thuis de opening om 14.30 uur tegen Vrederust.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief