bevers op de stormbaan
bevers op de stormbaan Foto: C. van Kuijk

Scouting Lambertus vliegt het nieuwe seizoen in

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen weekend vond het overvliegweekend van Scouting Lambertus plaats. De eerste groepsactiviteit na anderhalf jaar corona maatregelen.

Tijdens het overvliegen ‘vliegen’ de kinderen met een leuke proef over van de ene leeftijdsgroep naar de andere. Dit jaar hadden de vrijwilligers van Scouting Lambertus een zelf gepionierde stormbaan voor de kinderen in petto. Met ongeveer 100 enthousiaste kinderen, een uitdagend programma en natuurlijk mooi weer, was het een geslaagd weekend! Zaterdagmiddag werd gestart met een vossenjacht. Verspreid door de wijken Lage Banken en de Grient waren diverse posten verstopt die de kinderen moesten vinden. Bij elke post konden ze een spel spelen. ’s Avonds werden er op het eigen terrein diverse spellen gespeeld en mochten de kinderen zelf marshmallows roosteren boven het kampvuur. Zondag stond het overvliegen op het programma waarbij de kinderen over een stormbaan mochten klimmen en klauteren om bij de nieuwe leeftijdsgenootjes te komen!

Scouting Lambertus heeft nog plaats voor nieuwe leden! Dus als je een keertje wil komen kijken, ga naar de website en vul het contactformulier in. Lijkt het je leuk om leiding bij onze groep te worden? Vul dan ook het contactformulier op onze website in: www.scoutinglambertus.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief