Internos JO13-1 2021-2022
Internos JO13-1 2021-2022 Foto: Peter v.d. Wijngaart

Internos JO13-1 verdedigt de koppositie

ETTEN-LEUR - Internos JO13-1-Terheijden JO13-1. Onder het genot van een heerlijk najaarszonnetje stond vandaag de topper op het programma tussen Internos en Terheijden.

De ranglijst gaf 1 punt verschil aan in het voordeel van Internos dus onze mannen wisten wat ze te doen stonden. Nadat er onderling handjes waren geschud en de toss was gedaan door de verder goed leidende scheidsrechter Mark mocht Internos aftrappen voor de 1e helft.

Of het de spanning was of de brutaliteit van de tegenstander dat weten we nog steeds niet maar in de eerste 10 minuten kwam Internos er niet aan te pas met als gevolg in de 5e minuut de 0-1 vanuit een corner waarbij de normaal goed kepende Quentin er niet helemaal goed uitzag.

Op scherp

Hij wist ons te vertellen na de wedstrijd dat hij dit expres had gedaan om de rest van het team op scherp te zetten. Die scherpte kwam eruit eindelijk zeker al moesten we wachten tot de 20e minuut.

Vanaf links kwam Kenji in balbezit en gaf een goede assist op Jaimy die hm vervolgens keurig binnenschoot. Opeens was Internos wakker en scherper in duels met als gevolg dat in de 25e minuut Jaimy zij 2e van de dag maakte na een goede assist van Valerio.

Nog geen 3 minuten later kreeg Thomas op rechts de bal, speelde zich goed vrij en bedacht zich geen moment. Met als gevold een wereldgoal van formaat!

Vanaf 20 meter een ziedend schot over de keeper die kansloos was, 3-1 ruststand.

Na de rust

De rust en de ranja deed de jongens goed want al in de 2e minuut van de 2e helft was het 4-1. Het was Wayne die goed druk op de bal zette en hem vervolgens richting Jesse schoot. Jesse controleerde hem prima en schoot hem beheerst langs de keeper.

In de 10e minuut kregen we een corner vanaf rechts genomen door Jaimy, onze stormram en slot op de deur Lars zette goed door maar schoot hem rakelings naast.

5 minuten later was het toch weer raak, een goede uittrap van Quentin kwam in de voeten van Morris. Die ging goed door op rechts, passeerde een aantal tegenstanders en legde hem vanaf rechts goed terug in de voeten van Jaimy met als gevolg een hattrick en de 5-1 op het scorebord.

Vervolgens kregen we nog een vrije trap in de 20e minuut die rakelings naast werd geschoten door Jens.

Laatste wapenfeit

Maar het laatste wapenfeit kwam van de voeten van Morris. De keeper kwam onder druk te staan en schoot hem zo in de voeten van Morris die hier wel raad mee wist. Hij schoot vanaf 20 meter beheerst over de keeper waardoor het 6-1 werd.

Na het laatste fluitsignaal was de blijdschap er en werden in de kantine de beloofde frietjes uitgedeeld en voor de ouders een heerlijke schaal met bitterballen.

Tevens kregen we uit handen van Gerhard de trainingspakken uitgedeeld. Nogmaals bedankt voor de sponsoring!

Nog 2 wedstrijden te gaan voordat we ons Herbstmeister kunnen noemen in het nieuwe 4-fasen voetbal van de KNVB.

Begeleiding van de JO13 is trots op wat er nu staat als team, op naar een mooi seizoen.

Rikken bij Internos

Vind je kaarten leuk. Vrijdag 15 oktober kan je bij Internos terecht om 20.00 uur om mee te spelen bij het avondje rikken, dat ongeveer een keer per maand plaatsvindt. Tot ziens!