De dagprijswinnaar, Ries Verwijmeren.
De dagprijswinnaar, Ries Verwijmeren. Foto: J

HSV De Kleine Voorn: 2e wedstrijd najaarscompetitie

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Omdat de vangsten op het parcours aan het Jaagpad de laatste tijd enigszins tegenvallen besloot de wedstrijdcommissie om de tweede wedstrijd van onze Najaarscompetitie te vissen op de kade van de Leurse haven. Gelet op de vangsten van gemiddeld ruim 57 vissen per deelnemer een juiste beslissing om terug te keren naar de plaats waar vroeger altijd de najaars- en winterwedstrijden werden gevist.

Evenals tijdens de eerste wedstrijd werd ook deze keer Wim van Meer afgetekend winnaar in vak A. Wim ving maar liefst 130 vissen, de meeste van alle deelnemer. Ze vertegenwoordigden een waarde van 688 punten.

Op de tweede plaats eindigde Hennie Oomen die met 73 vissen 422 punten op de teller bracht. Derde met 69 vissen en 396 punten werd Rene Verhoef.

Vak B

In vak B ging Michael van Ginneke met de hoogste eer strijken. Michael sloeg 104 vissen aan de haak die samen goed waren voor 695 punten, het hoogste puntentotaal van de dag.

De tweede plaats ging naar Henk Kokke die met 95 stuks, net de honderd niet kon volmaken. Met zijn vangst mag Henk 526 punten aan zijn totaal toevoegen.

Gerrit Lambrecht maakte met 43 vissen en 433 punten het podium in dit vak compleet. Bovendien deed Gerrit iets wat de meeste collega’s niet van hem verwachten namelijk het vangen van de grootste vis van de dag.

Dankzij een exemplaar van 27 cm. (44 pnt.) mag hij, voorafgaande aan de volgende wedstrijd, de dagprijs in ontvangst nemen.

Vijfde wedstrijd Leliecpmpetitie

Negentien oktober hebben achttien deelnemers de vijfde en voorlaatste wedstrijd van onze Leliecompetitie gevist. Zoals we de laatste weken gewend zijn waren ook nu de vangsten prima. De gezamenlijke vissers brachten 657 vissen op het droge.

In vak A. ging de overwinning naar onze voorzitter, Jan van Gool die dankzij 46 vissen 291 punten bij zijn totaal mag bijschrijven. Johan Snoeren ving één vis meer dan Jan maar gemiddeld waren zijn vissen iets kleiner waardoor Johan eindigde op 269 punten en plaats twee in zijn vak. Derde met 38 vissen en 264 punten werd Henk Kokke.

Vak B

In vak B. waren de vangsten een stuk beter dan in het tegenoverliggende vak. Jef Roovers deed het hier het best door 368 punten op de teller te brengen, dit dankzij 60 vissen.

Gerrit Lambregts ving met 67 stuks de meeste vissen van alle deelnemers. Jammer voor Gerrit waren ze in totaliteit niet groot genoeg om Jef te verslaan. Gerrit eindigde op 356 punten.

Rene Verhoef was in dit vak de derde deelnemer op het ereschavot dankzij 58 vissen met een waarde van 349 punten.

Louis Melisse ving de grootste vis van de dag, een brasem van 54 cm. (98 punten) en evenaarde daarmee zijn prestatie van de tweede wedstrijd.

Omdat je reglementair de dagprijs maar één keer kan winnen tijdens dezelfde competitie gaat die deze week naar Ries Verwijmeren die hiervoor aan een vis van 21 cm. voldoende had.

Programma

Zaterdag 30 oktober: Derde wedstrijd Najaarscompetitie, vissen van 12:30 tot 15:00 uur.

Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief