Constantia tijdens een eerder concert
Constantia tijdens een eerder concert Foto: Femke Nouws

Constantia geeft een verhuisconcert: Laatste optreden op vertrouwde locatie in oude Nobelaer

Door: Advertorial Algemeen

ETTEN-LEUR - Constantia geeft zondagmiddag 7 november het laatste concert op de vertrouwde locatie, de grote zaal in de Nieuwe Nobelaer. Na een periode waarin optredens bijna niet mogelijk waren, pakt de muziekvereniging nu goed uit en verzorgt samen met Persi Big Band en de Banolies een muzikale middag met verschillende muziekstukken, variërend van klassiek tot pop en rock.

Constantia is de enige echte muziekvereniging in Etten-Leur met harmoniebezetting. Zowel het Groot Orkest als het Klein Orkest van Constantia voeren tijdens dit concert verschillende muziekstukken op onder leiding van dirigente Arlette Zwaans. Muziekstukken die te horen zijn, zijn onder andere Jurassic park, Viva la Vida, I Believe en Moment for Morricone.

Persi Big Band

Persi Swing Collective is een enthousiaste en energieke bigband uit Steenbergen (NB) van hoog niveau en staat bekend om haar afwisselende repertoire met dansbare en uitdagende arrangementen. Van swing tot funk en van latin tot soul! 

Banolies

Na het concert van Constantia en de Persi Big Band zal De Banolies tijdens de nazit spelen. De Banolies spelen toegankelijke eigen muziek die is gestoeld op een mix Folk en Nederpop, fris en nieuw met een eigen geluid. Naast de bezetting in de basis van gitaren, basgitaar, toetsen en drums, voegen ze instrumenten toe als het past: denk aan accordeon, Hammond, meerstemmige zang.

Programma

Om 13:45 opent de zaal, het concert begint om 14:00 uur. Aan het eind van het concert is er een gezellige nazit in de foyer. Tijdens de nazit kunt u een drankje drinken en genieten van live muziek verzorgd door de Banolies. Kaarten zijn te koop via de site van Nieuwe Nobelaer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief