Internos JO13-1 werd ongeslagen kampioen.
Internos JO13-1 werd ongeslagen kampioen. Foto: M. Roenhorst

Vrijdag Algemene Ledenvergadering bij Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Het bestuur van voetbalvereniging Internos nodigt al haar leden van 18 jaar en ouder en ouders van de jeugdleden van harte uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 5 november om 19.30 uur in de kantine van de v.v. Internos. Meer informatie, zoals agenda, vind je op de site www.vvinternos.nl.

Voetbalspeeltuin

De Voetbalspeeltuin laat op een speelse en enthousiaste manier peuters in de leeftijd van 2-4 kennis maken met het voetbalspel. Ze leren met een bal om te gaan, mogen een tenue aan van hun favoriete speler en maken nieuwe vriendschappen. De voetbalspeeltuin is gratis en peuters zijn welkom met hun ouders en/of grootouders om mee te komen doen. Het is een genot om te zien hoeveel plezier deze kleintjes met het voetbalspel hebben! In de pauze wordt gezorgd voor een lekker bekertje ranja. De Voetbalspeeltuin is op zaterdag van 9.30-10.30 uur, veld 1. En wordt georganiseerd door Tom Stap, Tim Vierhout en Joep van Hassel. Zij zijn op zaterdagochtend ook aanwezig.

Dames voor 7x7 team gezocht

Een aantal dames willen graag met 7x7 voetbal beginnen bij Internos. Er zijn echter nog wat enthousiaste dames nodig om een team te kunnen starten. Het 7x7 voetbal gebeurt op een half veld in de avond op een doordeweekse dag normaal gesproken. Indien er voldoende animo is kunnen we een team aanmelden bij de KNVB. Reacties kunnen gestuurd worden aan: tc@vvinternos.nl. Meer weten over 7x7 voetbal kijk ook op site van Internos www.vvinternos.nl.

Speculaasactie nog t/m 6 november

Vind je het ook leuk om niet alleen te voetballen bij VV Internos, maar ook leuke activiteiten te doen, help ons dan mee door speculaas te verkopen! Met de opbrengst hiervan gaat de Activiteiten Commissie weer leuke activiteiten voor de jeugd organiseren. Helaas hebben we afgelopen voetbalseizoen niet zoveel activiteiten kunnen organiseren maar voor komend seizoen staan er weer een hoop toffe activiteiten op de planning. Wist je dat: je met een hoge verkoop ook nog leuke prijzen kunt verdienen? Het zou ontzettend leuk zijn als jij alleen al binnen jouw familie en vriendenkring een aantal speculaasbestellingen op jouw lijst hebt staan. De ingevulde lijsten kunnen tot en met 06 november 2021 worden ingeleverd in de brievenbus in de leiderskamer. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je terecht op activiteiten@vvinternos.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief