Ries Jaspers (vooraan) scoort!!
Ries Jaspers (vooraan) scoort!! Foto: Jan van der Wal

Bij BC ‘t Palet is het altijd gezellig

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - De beugelaars van BC ‘t Palet doen er onderling natuurlijk alles aan om hun partij te winnen. En gelukkig lukt dat voor één koppel altijd. Jammer voor het andere koppel, maar als het verschil gering is houden ook die er een voldaan gevoel aan over.

Uitslagen tot 30-20 vinden de beugelaars acceptabel. Maar owee als het een keertje 30-18 of een nog groter verschil is. Dan worden alle mogelijke excuses aangevoerd. Variërend van slecht materiaal, slechte baan tot “niet volgens de regels gespeeld”. Het mooie is, dat na een paar minuten de realiteit onder ogen wordt gezien.

‘Gewoon stom gespeeld, beginnersfouten gemaakt, zal me niet meer overkomen.’

Sinds kort hebben we de “applaus-functie” ingevoerd. Als een speler een erg moeilijke bal moet spelen voorspellen we of die wel of niet gaat lukken. Dat overkwam afgelopen vrijdag ook Hendrik van Beurden. Hendrik is nog niet zo lang lid, maar begint al aardig zijn eigen spel te spelen. Goed bedoelde raad, van o.a. Tonny Geldtmeijer, wordt lang niet altijd meer opgevolgd. En dus speelde Hendrik een onmogelijk geachte bal, via de lange band, spatzuiver door de beugel. Stomverbaasd gingen bij eenieder de handen op elkaar. Proficiat Hendrik!

En tot slot nog wat resultaten voor onze fanatieke volgers.

September 2021 is winnend afgesloten door Piet Verhoeven. Gevolgd door Tonny Geldtmeijer en als derde Martien de Jong. Ries Jaspers voert op de vierde plaats het peloton aan met Hendrik van Beurden aan het laatste wiel.

In oktober 2021 hebben we een nieuwe aanvoerder. Tonny Geldtmeijer komt lekker opzetten. Piet Verhoeven tweede en Martien de Jong alweer derde. Knappe prestaties. Rein Nuiten volgt op slechts 0,07 punten op de vierde plaats en Hendrik van Beurden heeft wederom de rode lantaarn. Maar die fantastisch gespeelde bol van afgelopen vrijdag maakt voor hem alles weer goed!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief