Afbeelding
Foto: Iman Fase

Pak je agenda maar, want er zijn weer wandeltochten op Tholen gepland!

Algemeen

SINT-MAARTENSDIJK - Het is eindelijk nu zover dat wij als wandelvereniging weer wat kunnen organiseren voor wandelaars. In de afgelopen moeilijke tijd om wandeltochten te organiseren hebben wij wel gemerkt dat er veel mensen toch gewandeld hebben. Dat is alleen maar goed want bewegen wordt steeds belangrijker voor de gezondheid. Nu wij weer in groepsverband kunnen wandelen gaan wij proberen om de rest van het jaar wat extra tochten te plannen.

Op 6 juli gaan wij weer starten met het recreatief- en seniorenwandelen. De start is om 13:30 uur vanaf sportzaal Haestinge. Er zijn 2 afstanden die gewandeld kunnen worden en dat is 5 of 10 kilometer. Lid of geen lid van de Oosterscheldestappers iedereen mag komen wandelen.

Thema
Sint Maartensdijk is een dorp waar de inwoners meer moeten bewegen en dat kan door te wandelen.
Naast het thema ‘Wandelen goed voor u!!’ staat sfeer en gezelligheid hoog in het Oosterscheldestappers-vaandel. Het tempo van wandelen wordt aangepast aan de wandelaars.
Bij terugkomst is er nog gelegenheid iets te drinken in Haestinge. Maak van deze gelegenheid gebruik om lekker te wandelen in de buitenlucht.
Wij zien u graag op dinsdag 6 juli om 13:30 uur in Haestinge.

Avondwandeling
Op 13 juli staat er nog een avondwandeling gepland en op zaterdag17 juli een wandeltocht.
U bent allen van harte welkom en veel wandelplezier.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief