DJ Paul Elstak
DJ Paul Elstak Foto: Lukassen Produkties

Kermisfeest Kasteel van Batavia gaat door!

Algemeen

WESTKAPELLE - Na een lange gedwongen rustige periode staan wij weer aan de vooravond van een zomer met volop activiteiten. De kermis in Westkapelle, van oudsher gehouden op de eerste zaterdag na de eerste woensdag in juli, zaterdag 10 juli, is het startsein voor een gezellige zomer.

Helaas zijn er dit jaar geen kermisattracties op de Markt in Westkapelle en is er geen traditioneel gaaischieten onderaan de Wasschappelse Zeedijk. Wel wordt er bij Kasteel van Batavia een kermisfeest gehouden. Op een evenemententerrein rond het Kasteel van Batavia wordt een feesttent geplaatst waardoor er na toegangscontrole op negatieve test, vaccinatie of herstel van covid-19 vrij gefeest kan worden. Er is een muziekprogramma, op zaterdag en maandag, met verschillende stijlen muziek. Het café Kasteel van Batavia ontvangt zaterdag 10 juli vanaf 10:00 uur Hans van der Werf en Jo Meerman die traditioneel een repertoire van “ouwerwesse’ meezingers en folkmuziek laten horen. ’s Middags treedt zanger Ramon Prins op met een Hollands repertoire en ’s avonds treedt de Belgische coverband Plugged op. In de Feesttent bestaat de line up vanaf 18:00 uur uit DJ Marvega (Hooizolder), K-Liber 4 Life, Feest DJ Twan vs DJ Ninety Two, en Def Rhymz.

Maandag 12 juli treedt in café Kasteel van Batavia de Walcherse band Woodworks op en wordt het kermisfeest afgesloten door Party DJ W.
In de Feestent is er vanaf 16:00 uur een mooie line up met DJ Kymo (Hooizolder), feestzanger Stef Ekkel, DJ Blade en headliner DJ Paul Elstak Ft. Mc Booghsie.

Tickets voor twee dagen of combiticket via: https://kasteelvanbatavia.eventgoose.com. Of in het Kasteel van Batavia, Zuidstraat 143 Westkapelle. Tickets zijn alleen in de voorverkoop tot vrijdag 9 juli verkrijgbaar!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief