Afbeelding
Foto: Edwin Mijnsbergen

City of Dance is terug! Isabelle is weer van de partij

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

MIDDELBURG - Isabelle van der Paal (34) is een echte festivalliefhebber. City of Dance bezoekt ze ieder jaar. Deze twintigste editie slaat ze ook niet over. Ze gaat beide dagen, de zaterdag en de zondag.

“Ik ben héél blij dat ik weer naar festivals kan, ja. Gisteren hebben we alvast een voorproefje op City of Dance genomen. We waren op het Puur Natuur festival in Wolphaartsdijk. Heel anders en kleinschaliger dan City of Dance, maar we hebben ons er prima vermaakt.”

Isabelle vindt de sfeer op een festival vaak belangrijker dan de muziek zelf, ook op City of Dance. “Ik ben dol op dit festival, maar als ik eerlijk ben boeit de line-up me niet of nauwelijks. Ik vind het vooral tof om iedereen weer te zien. Ik ga met een groep vriendinnen. Als we er eenmaal zijn komen we alleen maar bekenden tegen. Mensen van vroeger en mensen van nu. Supergezellig! Dat is toch heel anders dan op grote festivals als Tomorrowland. Ook tof, maar daar ben je veel anoniemer.”

Iets meer drinken
“Ik vind het wel vervelend voor de organisatie. Kunnen ze eindelijk hun jubileum vieren, komt een groot deel van het publiek met tickets die ze vorig jaar al hadden gekocht. Zo komt er natuurlijk veel minder geld binnen.” Lachend: “nou ja, dat moeten we dan maar compenseren door iets meer te drinken”.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief