Abseilen in de Grote Kerk Veere
Abseilen in de Grote Kerk Veere Foto: Grote Kerk Veere

Abseilavontuur in de Grote Kerk Veere

Door: Advertorial Algemeen

VEERE - Deze zomer kan er geabseild worden in de Grote Kerk Veere. Waaghalzen dalen van een ontzagwekkende 35 meter hoogte af naar beneden onder begeleiding van de professionals van Nature Trail. Bezoekers kunnen een aantal donderdagen tussen 10.00u en 17.00u afdalen in de kerk.

De Grote Kerk Veere is een ‘Experience voor dromers en avonturiers’. In de Experience kan publiek spelenderwijs de geschiedenis van Veere beleven. Directeur Gert-Jan de Koster over het abseilen als aanvullende activiteit: “We waren op zoek naar een toevoeging tijdens de zomermaanden die de beleving van de Grote Kerk Veere Experience versterkt. De Experience zelf is al anders, interactief en spannend. Met de mogelijkheid om te abseilen gaan we daar nóg een stap verder in.”

Nature Trail
De afdaling in de kerk wordt georganiseerd en uitgevoerd door Nature Trail. Het bedrijf heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van buitensportactiviteiten, georganiseerde reizen en events, en werkt uitsluitend met professionele gediplomeerde instructeurs. Eerdere objecten die onder begeleiding van Nature Trail te beklimmen waren zijn onder andere de Pijler op Neeltje Jans, de Scheldekraan in Vlissingen en de kerktoren in Oostkapelle.

Bezoek
Mensen die een abseil willen maken boeken dat in een arrangement samen met een bezoek aan de Experience. Nadat zij de toren beklimmen worden ze achterin de kerk gezekerd in een gedeelte dat normaal gesproken niet toegankelijk is voor publiek.Een abseil en bezoek aan de experience kost € 21,00 p.p. voor volwassenen, en € 17,50 p.p. voor kinderen van 8 - 17 jaar.

Abseilen in de Grote Kerk is mogelijk op onderstaande data:
Donderdag 29 juli 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 5 augustus 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 19 augustus 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 26 augustus 10.00 – 17.00 uur

Uitgebreide informatie en de mogelijkheid om te reserveren is te vinden via grotekerkveere.nl/abseilavontuur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief